Wymagana jest rezerwacja stolika
Tatar z marynowanego pstrąga _____28,00 zł
Pasztet z dziczyzny z dipem żurawinowym i słodką gruszką _____16,00 zł
Tatar z polędwicy wołowej klasyczny z żółtkiem _____41,00 zł
Sałata z rukoli z suszonymi pomidorami, oliwkami i korniszonem i paskami grillowanej wołowiny _____41,00 zł
grillowany seler w marchewce „po grecku” (wege) _____16,00 zł
Zupa rybaków – rybna z warzywami, zakwaszana śmietaną (opcja) i cytryną _____40,00 zł
Krem z pomidorów na białym winie z grzybowymi pierożkami _____25,00 zł
Stek z jesiotra duszony w białym winie i podpiekany z dodatkiem kwaśnej śmietany i masła _____45,00 zł
Filet z gęsi sous vide z sosem daktylowym _____50,00 zł
Tagliatelle z cukinii (wege) _____28,00 zł
Frytki stekowe _____10,00 zł
Piure z batatów _____12,00 zł
Piure z ciecierzycy _____12,00 zł
Piure z ziemniaków _____10,00 zł
Sałata z liści szpinaku, rukoli i sałaty lodowej z winegret _____16,00 zł
Grillowane warzywa (papryka, bakłażan, cukinia, pomidorki cherry, cebula) _____20,00 zł
Surówka z czerwonej kapusty, buraka i jabłka z oliwą i cytryną _____16,00 zł
Modro kapusta – duszona kapusta czerwona z jabłkami i wędzonym boczkiem _____16,00 zł
Sernik wiedeński z bakaliami i lukrem cytrynowym _____16,00 zł
Tiramisu _____16,00 zł
Deska serów regionalnych (ranczo Frontiera) – 150 gr – 300 gr – 450 gr _____40,00 zł-80,00 zł-120,00 zł