7.00 - 22.00 /7 +48606743890

 

Menu na 1 dzień Nowego Roku

dostępne od godziny 17.00

obowiązuje rezerwacja stolika

przystawki

Smażona ryba słodkowodna w słodko – kwaśnej marynacie ziołowej z octem jabłkowym _____26,00 zł

Małże nowozelandzkie zapiekane z serem blue z Ranczo Frontiera _____34,00 zł

Śledź w sosie curry z jajkiem, korniszonem i kaparami w lekkim sosie majonezowym z sokiem pomarańczowym _____26,00 zł

Warzywne curry _____26,00 zł

Zupa

Bouillabaisse – zupa z ryb i owoców morza _____45,00 zł

Krem z buraka z kęsem białego serka koziego _____18,00 zł

Danie Główne

Sandacz pieczony w liściach winogron z sosem z masła, wina i cytryny _____40,00 zł

Fileciki z okonia smażone na maśle z czosnkiem _____40,00 zł

Udka królika duszone w białym winie z czarnymi oliwkami _____40,00 zł

Risotto z grzybami leśnymi _____28,00 zł

Dodatki

Frytki stekowe _____10,00 zł

Piure z batatów _____12,00 zł

Piure z ciecierzycy _____12,00 zł

Piure z ziemniaków _____10,00 zł

Sałata z liści szpinaku, rukoli i sałaty lodowej z winegret _____16,00 zł

Grillowana cukinia z czosnkiem i cytryną _____16,00 zł

Mizeria” sałatka z zielonego ogórka z koperkiem i śmietaną _____12,00 zł

Deser

Standardowa karta deserów

Deska serów regionalnych (ranczo Frontiera) – 150 gr – 300 gr – 450 gr _____40,00 zł-80,00 zł-120,00 zł