obowiązuje rezerwacja stolika
Smażona ryba słodkowodna w słodko – kwaśnej marynacie ziołowej z octem jabłkowym _____26,00 zł
Małże nowozelandzkie zapiekane z serem blue z Ranczo Frontiera _____34,00 zł
Śledź w sosie curry z jajkiem, korniszonem i kaparami w lekkim sosie majonezowym z sokiem pomarańczowym _____26,00 zł
Warzywne curry _____26,00 zł
Bouillabaisse – zupa z ryb i owoców morza _____45,00 zł
Krem z buraka z kęsem białego serka koziego _____18,00 zł
Sandacz pieczony w liściach winogron z sosem z masła, wina i cytryny _____40,00 zł
Fileciki z okonia smażone na maśle z czosnkiem _____40,00 zł
Udka królika duszone w białym winie z czarnymi oliwkami _____40,00 zł
Risotto z grzybami leśnymi _____28,00 zł
Frytki stekowe _____10,00 zł
Piure z batatów _____12,00 zł
Piure z ciecierzycy _____12,00 zł
Piure z ziemniaków _____10,00 zł
Sałata z liści szpinaku, rukoli i sałaty lodowej z winegret _____16,00 zł
Grillowana cukinia z czosnkiem i cytryną _____16,00 zł
„Mizeria” sałatka z zielonego ogórka z koperkiem i śmietaną _____12,00 zł
Standardowa karta deserów
Deska serów regionalnych (ranczo Frontiera) – 150 gr – 300 gr – 450 gr _____40,00 zł-80,00 zł-120,00 zł