W niskim sezonie, czyli w miesiącach od października do końca kwietnia restauracja hotelu Galery69 oferuje dania na wynos. Aby złożyć zamówienie wystarczy do nas zadzwonić pod numer: +48 606 743 890 lub napisać email na adres recepcja@hotelgalery69.pl. Nie wszystkie dania z menu są zawsze dostępne.
Czas oczekiwania na zamówienie to minimum 4 godziny. Zamówienia na dany dzień przyjmujemy do godziny 12.00. Dokładny czas odbioru podamy w potwierdzeniu zamówienia.
Gość, który odbiera zamówienie może umilić sobie wyprawę do Galery69 i skorzystać z kawiarni bez wcześniejszej rezerwacji stolika. Można też wcześniej zamówić stolik (o ile będzie dostępny) poprzez aplikację lub podczas składania zamówienia i zjeść z menu a la carte.
2 porcje, vacuum. zamrożone. Filet z indyka przygotowanego metodą sous vide w delikatnym sosie z mascarpone, szpinakiem i pieczarkami. Waga podana na etykiecie. Trwałość: produkt mrożony, zalecamy przechowywać w zamrażarce nie dłużej niż 7 dni.
4 sztuki zamrożone w opakowaniu vacuum. Roladki z kapusty z nadzieniem z kaszy jęczmiennej i grzybów w sosie grzybowym. Porcja jest gotowa do podgrzania wraz z sosem. Trwałość: produkt mrożony, zalecamy przechowywać w zamrażarce nie dłużej niż 7 dni.
21 sztuk. Zamrożone w opakowaniu vacuum. Pierogi należy ugotować przed spożyciem. Trwałość w zamrażarce: nie zalecamy przechowywania dłużej niż 21 dni. Nadzienie: ser twarogowy, ziemniaki i cebulka. Zalecamy serwować z ukwaszoną śmietaną.
21 sztuk. Zamrożone w opakowaniu vacuum. Pierogi należy ugotować przed spożyciem. Trwałość w zamrażarce: nie zalecamy przechowywania dłużej niż 21 dni.
21 sztuk. Zamrożone w opakowaniu vacuum. Pierogi należy ugotować przed spożyciem. Trwałość w zamrażarce: nie zalecamy przechowywania dłużej niż 21 dni.
Porcja: 2 udka. Zamrożone w opakowaniu vacuum. Porcja jest gotowa do podgrzania wraz z sosem. Proponujemy podać do kaczki żurawinę lub wykonać samodzielnie sos żurawinowy poprzez podgrzanie żurawiny z dodatkiem wina czerwonego i ulubionych przypraw: zwłaszcza majeranek lub oregano. Waga…
21 sztuk. Zamrożone w opakowaniu vacuum. Pierogi należy ugotować przed spożyciem. Trwałość w zamrażarce: nie zalecamy przechowywania dłużej niż 21 dni.
Klasyczny czysty barszcz do podania w filiżance lub z dodatkiem uszek lub kołdunów. 900 ml - 3-4 porcje.
Zupa z ryb i owoców morza - gęsta, sycąca, idealna na obiad "jednogarnkowy". 900 ml - 2 -3 porcje.
Zupa z ryb i owoców morza - gęsta, sycąca, idealna na obiad "jednogarnkowy". Składniki: sum, łosoś, mule, krewetki, kalmary, dużo warzyw. Serwować z dodatkiem kwaśnej śmietany i bagietką. 900 ml - 2 -3 porcje.
435 ml/ 4 filety = 8 roladek. Roladki z marynowanego w cebuli matjasa z gotowanym jajkiem, korniszonem i kaparami. Sos majonezowy z pomarańczą, musztardą i curry. Specjalność Galery69 od 22 lat. Trwałość dania: 48 godzin w lodówce.
282 ml/ 2 porcje. Marynowane w ziołach i soku jabłkowym filety z pstrąga, siekane z czerwoną cebulką i zielonym ogórkiem. Trwałość: 24 godziny w lodówce.
282 ml / 2 porcje. Siekany tatar z polędwicy wołowej. Dodatki: cebulka, korniszony, grzybki marynowane, kapary, czarne oliwki. Trwałość dania: do 8 godzin w lodówce.
282 ml. 2-3 porcje. Klasyczne tiramisu na biszkoptach z mascarpone, nasączone kawą i Amaretto.