TATAR Z POLĘDWICY WOŁOWEJ zł_46.00 klasyczny tatar siekany z polędwicy wołowej z cebulą, korniszonem, grzybkami marynowanymi i żółtkiem.
TATAR Z POLĘDWICY WOŁOWEJ zł_46.00 klasyczny tatar siekany z polędwicy wołowej z cebulą, korniszonem, grzybkami marynowanymi i żółtkiem.
TATAR Z MARYNOWANEGO PSTRĄGA Z ZIELONYM OGÓRKIEM I CZERWONĄ CEBULĄ zł_30.00 Filet z pstrąga marynowany w ziołach i aromatycznym naturalnie fermentowanym occie jabłkowym, siekany, serwowany z czerwoną cebulką i świeżym ogórkiem.
ŚLEDŹ (MAŁY) W SOSIE CURRY zł_26.00 Przyrządzony na sposób duński – lekko słodki i kwaśny. Serwowany z gotowanym jajkiem, korniszonem i kaparami. Sos curry z nutą pomarańczy. 2 rolki = 1 filet
ŚLEDŹ (DUŻY) W SOSIE CURRY zł_40.00 Przyrządzony na sposób duński – lekko słodki i kwaśny. Serwowany z gotowanym jajkiem, korniszonem i kaparami. Sos curry z nutą pomarańczy. 4 rolki = 2 filety
KREWETKI BLACK TIGER zł_59.00 Ogony w skorupie, 7 sztuk, smażone z czosnkiem, serwowane na sałacie z grzanką, sos koktajlowy.
DESKA SERÓW zł_40.00 – 120.00 3 wybitne sery z Frontiery w tym legendarny dżersej blue! MAŁA – +/- 150 GRAM (40,00 zł) ŚREDNIA +/- 300 GRAM (80,00 zł) DUŻA +/- 450 GRAM (120,00 zł)
CARPACCIO Z POLĘDWICY WOŁOWEJ zł_46.00 serwowane z czarnymi oliwkami, kaparami, struganym parmezanem i rukolą.