warzywa z grilla - bakłażan, cukinia, papryka, cebula, pomidorki cherry, listki szpinaku - w ciepłym aromatycznym sosie winegret.
Pierzaste i strzępiaste, lodowe - wszystko czym ogrodnik w aktualnym sezonie dysponuje.
Polędwica wołowa marynowana i grillowana w paskach. Sałata na bazie rukoli z suszonymi pomidorami, kaparami, czerwoną cebulą, korniszonami, czarnymi oliwkami i serem Blue. Balsamiczny winegret.
Gotowane i pieczone "ósemki" buraka w balsamicznym sosie winegret z dodatkiem aromatycznych ziół - majeranek, bazylia.
Liście sałat, papryka, pomidory, czerwona cebula, oliwki, ser kozi młody.
Grillowana pierś kurczaka w marynacie pomarańczowej z białym winem. Sałaty liściaste, jabłko, orzechy włoskie, pestki słonecznika, cebula, cząstki pomarańczy, winny winegret.
Brokuły, marchewki, kalafiory, fasolka szparagowa, groszek zielony, brukselka - cały ogródek!